Puncheur

Om oss //

Jef Van Den Steen aka. «Jeff Stone» er ølbrygger, mattelærer og tidligere rockestjerne. Han bor i Flandern i Belgia og lager kanskje verdens beste «saison» – en lys og svakt bitter øltype.

Jef er en av de som inspirerer oss til å fortelle historier, presentere ærlige, gode drikkevarer og legge opp til en deilig fest med skikkelig god mat og super atmosfære.

Vi har rett og slett lyst å tilby deg gastronomiske opplevelser fra hjertet som du vil snakke lenge om.

Ove Svendsen

Ove har vært med å starte opp ikke mindre enn to vinbarer i Bergen: «Strega» og «Don Pippo».  Ellers har han ca. 20 års erfaring fra restautrant og barbransjen med spesiell kjærlighet de siste årene for øl og cider – og sykkel. Ove svømmer, sykler og løper så fort han kan og når han får sjansen. Nesten uansett vær. Nesten.

Ove har laget mat for gøy de siste 30 årene og profesjonelt de siste 10. Han har hatt lederansvar i flere år både som daglig leder, vinbareier og mat- og vinansvarlig for EngenGruppen i Bergen. Ove er utdannet vinkelner og ble kåret «Beste Smaker» av Norsk Sommelier Utdannelse i 2016. Han sitter i styret for Bergen Vinfest og skriver vin- og drikkefaglige artikler for Nores Magasinet og andre.

Ove er vokalist og låtskriver og har gitt ut to album i Norge med pop-bandet «The Owens». 

Anniken england

Anniken er utdannet økonom fra NHH og gladjente fra Leikanger i Sogn. Hun driver eget firma – «Druefin«, der hun anbefaler viner, lager vinkurs og reiser på turer der hun gjør yoga-ting.

Anniken har også lang erfaring fra restaurantbransjen og har blant annet jobbet på den populære restauranten «Tango» i Stavanger. Hun ble vinkelner i 2012 på Kulinarisk Akademi i Oslo. 

Anniken skriver mer enn på siden sin. Hun er også fast vinskribent for bransjemagasinet «Horeca«. Og ikke bare digger hun gode oster, hun importerer de også, som en av gründerne bak start-upen «Tre løk og en Franskmann». De importerer andelår også. I tillegg er Anniken tidligere hekkeløper og løper ganske sikkert fra deg opp en motbakke.