Skriv inn innhold her
I april reiste Ove til Belgia med Kultour og Tourist Flandern for å smake på belgisk øl! Med på turen var en av Norges beste kokker, Gunnar Jensen, kjøkkensjef og medeier på Mathallen i Tromsø og gjærhvisker og ølnerd, Rolf Bergersen fra Bergen. I Belgia besøkte gutta en rekke forskjellige belgiske bryggeri, og avsluttet besøket med en workshop der de satte utvalgte øl til mat som de selv tilberedte.

Kultour, med Finn Erik Rognan og John Kaare Hoversholm, også kjent fra TV2s kulturinnslag under Tour de France, dokumenterte den fire dagers lange ølfesten i Flanders.

Under og på matkanalen sine sider kan du se videoen i sin helhet og lære masse mer om øl.

Ønsker du å lære deg kunsten å matche mat og drikke og kanskje arrangere en lærerik og morsom øl- og matkveld hjemme med gode venner? Vi stiller gjerne med kyndig veiledning og et solid kurs i øl- og matkombinasjoner.