Norsk Cider er etter vår mening noe av det beste man kan drikke.

Og er du i Bergen førstkommende torsdag så har du en unik sjanse til å smake selv dersom du ikke allerede er helt overbevist.

Dette arrangementet er et samarbeid mellom Petnatt og studenter på Design Thinking-studiet på NHH. Stedet er nyåpnede Hoggorm i Nygårdsgaten. Dette blir en kveld med smak av og prat om frukt, foredling og fremtid. Vi inviterer sommelierer, fremragende kokker, fruktnerder, eple-rebeller, bønder og smaksaktivister til å delta. 

Det blir to timer ren, villgjæret entusiasme. Uformelt, hyggelig og forfriskende. Og forhåpentligvis fruktbart.

Her er programmet

17.05: Fra designtenkning til sidervisjon – om prosessen med å utvikle nye muligheter i Hardanger.
17.15: Status for siderproduksjon i Hardanger, ved representant for Siderprodusentlaget.
17.40: Hva kjennetegner smaken av Hardanger? Og kan vestnorsk sider selges på et internasjonalt marked? Ved Ove/Anniken i Petnatt
17.50: Smaksprøver og mingling
18:10: Hva skal til for å skape en siderregion i verdensklasse? Hvilke fellesgoder trengs? Diskusjon mellom produsenter, vinkjennere og restaurantører (navn kommer).